Sijainti

Error: The map ID (1) does not exist
Mustasaari 63, 35100 Orivesi as.

Julkisen liikenteen aikataulu Purnuun ja takaisin Oriveden asemalle alla olevassa kuvassa (suurenee klikkaamalla)

Nopa kuljetuksen aikataulu.

Nopa kuljetuksen aikataulu.

NÄIN AJAT PURNUUN​​

​Helsingin suunnasta

Aja Hämeenlinnan, Hattulan, Pälkäneen ja Kangasalan kautta Oriveden tielle 324. Noin 4 km ennen Oriveden keskustaa, Oriveden aseman risteyksen jälkeen käänny oikealle Eräjärventielle 3260. Aja 7 km, käänny vasemmalle Pitkäjärventielle ja jatka 2,9 km. Aja oikealle Mustasaarentietä 900 metriä, niin saavut Purnun paikoitusalueelle.

Tampereen suunnasta

Aja 9-tietä Oriveden liittymän ohi Jyväskylän suuntaan 1,5 km ja käänny oikealle suuntaan Pitkäjärvi (Laasolantie). Jatka kiemuraista kylätietä 11 km T-risteykseen ja käänny oikealle (Pitkäjärventie) kohti Päilahtea. Aja 1.9 km ja käänny vasemmalle Mustasaarentielle. Risteyksestä on Purnun paikoitusalueelle 900 metriä.

Jyväskylän suunnasta

Jatka 9-tietä Längelmäen ja Oriveden kuntarajan jälkeen kilometri ja käänny vasemmalle Karttimijärvitielle ja n. 2 km päästä vasemmalle Pitkäjärventielle. Aja Päilahden suuntaan 7 km tietä, joka kiemurtelee läpi tunnelmallisen Pitkäjärven kylän, ja käänny vasemmalle Mustasaarentielle. Purnun paikoitusalueelle on 900 metriä.

Pohjoisesta

Aja 58-tietä Oriveden jälkeen 2 km Kangasalantietä ja käänny vasemmalle Eräjärventielle. Aja 7 km, käänny vasemmalle Karttimijärvitielle ja Pitkäjärventielle ja jatka 2,9 km. Käänny oikealle Mustasaarentielle. Purnun paikoitusalueelle on 900 metriä.

Meille voit saapua myös veneellä! Purnu sijaitsee Längelmäveden Koljonselällä.

Tervetuloa!