Sijainti

Mustasaari 63, 35100 Orivesi as.
The map could not load.
This is normally caused by a conflict with another plugin or a JavaScript error that is preventing our plugin's Javascript from executing. Please try disable all plugins one by one and see if this problem persists. If it persists, please contact nick@wpgmaps.com for support.

Julkisen liikenne Purnuun ja takaisin maanantaisin

Lähtö Oriveden linja-autoasema 10.30

Oriveden juna-asema n.10.35

Huomioithan junalla tullessasi jäädä pois pysähdyspaikalla Orivesi (ei Orivesi keskusta)

Purnusta lähtö takaisin 14.05

Lisätietoja alla olevaa kuvaa klikkaamalla

Nopa aikataulu

NÄIN AJAT PURNUUN​​

​Helsingin suunnasta

Aja Hämeenlinnan, Hattulan, Pälkäneen ja Kangasalan kautta Oriveden tielle 324. Noin 4 km ennen Oriveden keskustaa, Oriveden aseman risteyksen jälkeen käänny oikealle Eräjärventielle 3260. Aja 7 km, käänny vasemmalle Pitkäjärventielle ja jatka 2,9 km. Aja oikealle Mustasaarentietä 900 metriä, niin saavut Purnun paikoitusalueelle.

Tampereen suunnasta

Aja 9-tietä Oriveden liittymän ohi Jyväskylän suuntaan 1,5 km ja käänny oikealle suuntaan Pitkäjärvi (Laasolantie). Jatka kiemuraista kylätietä 11 km T-risteykseen ja käänny oikealle (Pitkäjärventie) kohti Päilahtea. Aja 1.9 km ja käänny vasemmalle Mustasaarentielle. Risteyksestä on Purnun paikoitusalueelle 900 metriä.

Jyväskylän suunnasta

Jatka 9-tietä Längelmäen ja Oriveden kuntarajan jälkeen kilometri ja käänny vasemmalle Karttimijärvitielle ja n. 2 km päästä vasemmalle Pitkäjärventielle. Aja Päilahden suuntaan 7 km tietä, joka kiemurtelee läpi tunnelmallisen Pitkäjärven kylän, ja käänny vasemmalle Mustasaarentielle. Purnun paikoitusalueelle on 900 metriä.

Pohjoisesta

Aja 58-tietä Oriveden jälkeen 2 km Kangasalantietä ja käänny vasemmalle Eräjärventielle. Aja 7 km, käänny vasemmalle Karttimijärvitielle ja Pitkäjärventielle ja jatka 2,9 km. Käänny oikealle Mustasaarentielle. Purnun paikoitusalueelle on 900 metriä.

Meille voit saapua myös veneellä! Purnu sijaitsee Längelmäveden Koljonselällä.

Tervetuloa!